Radiodager

En liten utsettelse for Prix Radio

Radiodager varsler at påmeldingen til Prix Radio blir forsinket i år, på grunn av den pågående korona-pandemien.

– På grunn av de ekstreme omstendighetene vi nå befinner oss i, vil informasjon om og påmelding til Prix Radio 2020 bli forsinket, det opplyser Radiodager på Facebook.

Bakgrunnen for denne utsettelsen er at det er varslet om at det i år blir endringer i priskategorier. Det var tidligere varslet at dette ville være klart denne måneden.

– Dette arbeidet er ikke fullført og man kan derfor ikke påregne at årets kategorier og frister vil bli publisert før situasjonen er avdempet, skriver Radiodager i meldingen.

Kunngjøringen vil tidligst skje i første halvdel av mai.

Prix Radio deles ut under Radiodager Norge som i år er flyttet både tid og sted. Årets radiokonferansen skjer på Thon Hotel Storo 29 og 30. oktober.

– I år flytter vi konferansen til Thon Hotel Storo, et lekkert lokale med gode foredragsrom og nydelig mat i restauranten. Vi gjør undersøkelser hvert år om hva deltakerne er opptatt av og et skifte av lokale har kommet opp som et ønske. SÅ nå blir det spennende å prøve noen nye lokaler, sier Morten Scott Janssen, daglig leder i Radiodager.

Tidligere denne uka ble det kjent at Radiodays Europe 2020, som skulle blitt arrangert i Lisboa i slutten av måneden, blir utsatt inntil videre, på grunn av korona-pandemien.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar