Lederdebatt på Radiodager 2016. Foto: Kyrre Dahl
Radiodager

Få dekket reise og inngang på Radiodager

NJ tilbyr stipend for å være med på årets radiokonferanse. Både medlemmer og ikke-medlemmer kan søke. 

Dette burde være et ypperlig tilbud for lokalradioer med lite ressurser og som normalt ikke kan ta seg råd til å sende noen til Radiodager.

I år tilbyr Norsk Journalistlag et stipend som vil dekke ganske mye av utgiftene for å være med på radiokonferansen i Oslo 19. og 20. september.

Stipendet er på inntil 5000 kroner og kan gå til dekning av utgifter til inngang, reise og overnatting i forbindelse med Radiodager.

Søknadsfristen er 2. september og du får beskjed innen 6. september om du får stipend. Du trenger ikke å være medlem av NJ for å få stipend, men du må være en redaksjonell medarbeider i radiostasjonen du reiser for. Det som kalles “journalistisk rettshavar”. Ta kontakt med NJ hvis du er i tvil.

LES MER OG SØK HER

Stipendet blir utbetalt i etterkant av konferansen mot fremleggelse av relevant dokumentasjon.

Du blir på ingen måte alene på Radiodager. Allerede nå er det rundt 150 påmeldte og det er ventet at rundt dobbelt så mange radiofolk fra NRK, P4, Bauer og lokalradio kommer til å bli med på både fagkonferansen og Prix Radio.

Under sistnevnte arrangement blir det delt ut pris til årets lokalradio og mange andre radiopriser.

LES MER OG SØK HER

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar