Prix Radio 2019 Foto: radiodager.no
Radiodager

Fullt på Prix Radio

Ville du være med den store radiofesten så er du dessverre for seint ute. Prix Radio 2021 er utsolgt og det er ikke mange billetter igjen til fagdelen på Radiodager heller. 

Det er tydeligvis mange i radiobransjen som ønsker å møte andre radiofolk etter halvannet år med pandemi og restriksjoner. Prisutdelingen Prix Radio er allerede utsolgt:

– Ja, Prix radio er utsolgt nå. Eneste mulighet er to fulle pakker som er igjen. Det forteller Morten Scott Janssen, daglig leder i Radiodager. Det blir nærmere 340 personer på kvelden fredag til Prix radio og det er rekord.

– Veldig gøy med så stor påmelding og første gang vi opplever å være utsolgt, sier Scott Janssen og antyder i en humoristisk tone at de neste år vil se på et større lokale, kanskje Oslo Spektrum.

Eneste mulighet nå for å bli med på Prix radio er digital tilgang eller å stå på venteliste hvis noen må melde forfall. Også den faglige delen av Radiodager er populær:

– Det er fortsatt litt plass på det faglige, men også der blir det ganske fullt. Men vi holder avstand så ikke folk skal sitte for tett, forteller Scott Janssen.

 

 

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.