Fra åpningen av Radiodager 2016 (Foto: Pål Lomeland)
Radiodager

Fullt trøkk på Radiodager 2018

Det ser ut til å bli minst like folksomt som i fjor på årets Radiodager. Det er bare en uke igjen til det braker løs på nytt sted. 

Radiodager er årets samling, både sosialt og faglig, for alle som jobber i radiobransjen. I år blir det noen små forandringer geografisk. Torsdagsprogrammet vil foregå i sin helhet i Store Studio hos NRK på Marienlyst i Oslo.

Fredag er det tilbake til Ullevål stadion, men i år er det lokaler som ligger nærmere tbanestasjonen.Altså på motsatt side av der Radiodager ble arrangert i fjor. For ordens skyld, vi snakker om torsdag 20. september og fredag 21. september 2018.

Det blir garantert en del gamle kjente som dukker opp i år, allerede er over 300 påmeldte, får lokalradio.no opplyst. Det er fortsatt ikke for sent å melde seg på.

Når det gjelder programmet er den aller siste sesjonen som er på plass også om noe av det nyeste som angår radio, nemlig smarthøytalere.

Utviklingen av stemmestyrte tjenester skaper både muligheter og utfordringer for radiobransjen. Radioplayer Worldwide er en non profit organisasjon eid og drevet av kringkastere i Europa og Amerika.

I denne sesjonen forteller Lawrence Galkoff, CEO i Radioplayer Worldwide, hvordan man jobber med radio i smart speakers og connected cars på tvers av landegrensene. Ole Jørgen Torvmark som daglig leder i det nye bransjesamarbeidet, Norsk Radio, vil vise hvordan Radioplayer nå introduseres i Norge og hva norske radiokanaler kan forvente av samarbeidet.

Mer om programmet og påmelding finner du her’

På fredagen er det også utdeling av årets radiopriser. I Kategorien Årets Radionavn er det du og lytterne som bestemmer. Jill Bottolfsen er kandidaten fra lokalradio.

Les mer om Jill og hvordan du stemmer på Årets Radionavn

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar