Thor Magnar Thorsen, Radio 102 på Radiodager 2017 Foto: Kyrre Dahl
Radiodager

Lokalradio satte farge på Radiodager

Det var ikke bare styreleder Svein Larsen som satte farge på årets store radiokonferanse. Flere andre lokalradiofolk var også svært aktivt med i sesjonene. 

Radio 102-redaktør Thor Magnar Thorsen var en av de som presenterte sine idèer i sesjonen 30 idèer på 45 minutter. Thorsen fikk der fortelle litt om forskjellige aktiviteter Radio 102 er gode på.

Den populære lokalradioen i Haugesund har mange forskjellige konkurranser, blant annet en nynne-konkurranse og en ukentlig bedriftskonkurranse.

De er også gode på sommersendinger, sommerpatruljer og flaskepost, fikk de andre radiofolkene i salen vite, før andre radiofolk overtok med sine idèer.

Radiodager 2017 Foto: Kyrre Dahl

I en sesjon om hvordan bli en god intervjuer deltok Per Magne Moan fra Nea Radio, som en av tre som fikk prøve å intervjue Nils Ole Oftebro etter å hørt programledertrener og dramaturg Terje Lindberg.

Han kom innpå om teateret kan gi oss noen begreper og nøkler til å utvikle oss som intervjuere – rett og slett ved å forstå samtalens kunst, med alle dets aspekter.

I går ble det friske takter da radioledere fra NRK, P4, Bauer Media og Norsk Lokalradioforbund møttes til debatt. Styreleder Svein Larsen var definitivt den som satte fart i debatten: LES MER HER

Senere i kveld er det Prix Radio og det er flere lokalradioer og lokalradiofolk som er nominert i forskjellige kategorier. Blant annet er det en ny kategori i år der det garantert blir en lokalradio som vinner, nemlig årets lokalradio.

 

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar