Eivind, Thor-Magnar og Helge i morgenshowet på Radio 102 Foto: Kyrre Dahl
Radiodager

Nå kan du stemme på årets radionavn

Avstemningen for årets radionavn er godt i gang og blant de nominerte er morgenshowet på Radio 102. 

KLIKK HER FOR Å STEMME

Din Morgen på Radio 102 er lokalradioenes kandidat til årets radionavn på Prix Radio, som skjer fredag neste uke under Radiodager i Oslo. Nå er avstemningen i gang. Slik beskrives Din Morgen:

– Eivind Kallevik, Thor Magnar Thorsen og Helge Bertelsen er trekløveret som vekker hele Haugelandet gjennom Radio 102s morgensending. Dette «trehodede trollet» har en vanvittig sterk lytteroppslutning og hver eneste dag serverer de nyheter sport, konkurranser, trafikk og underholdende radio for hele regionen. Ingen morgensending er ugjenkjennelig fra dagen før, samtidig som heller ingen sendinger er forutsigbare eller rutinepreget. Her får kreativiteten blomstre og stemingen i sendingen kan bevege seg fra det smått latterlig absurde til det gravalvorlige på en likevel balansert og respektfull måte.

KLIKK HER FOR Å STEMME

De andre nominerte er: 

Michael Andreassen, P4-gruppen

Dagsnytt 18, NRK P2

P3morgen, NRK P3

Finn Bjelke, Bauer Media

De som stemmer på Årets radionavn kan bli med i trekningen av en Google Nest Hub! Trekningen av en Google Nest Hub vil skje fredag 20. september. Vinneren vil bli kontaktet kort tid i etterkant.

Dette er radiolytternes egen pris og det er du som lytter som avgjør hvem som skal vinne.

Du kan maks stemme en gang pr dag. Avstemingen skjer via hjemmesidene til Radioplayer Norge

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar