Niklas Baarli på Prix Radio 2020 - Foto: Radiodager
Radiodager

Niklas Baarli leder Prix Radio

Det er nå klart at Niklas Baarli blir programleder for årets utgave av Prix Radio. Han ledet også prisutdelingen i fjor, da arrangementet ble avviklet som heldigital utgave.

– Niklas gjorde en strålende jobb og loset oss trygt gjennom den digitale utdelingen i fjor og det blir veldig gøy å se han på scenen foran hele bransjen, sier daglig leder i Radiodager Morten Scott Janssen. Prix Radio går av stabelen fredag 29. oktober fra klokken 19.00 på Quality Hotel, Hasle Linie.

– Niklas gjorde en strålende jobb og loset oss trygt gjennom den digitale utdelingen i fjor og det blir veldig gøy å se han på scenen foran hele bransjen, sier daglig leder i Radiodager Morten Scott Janssen.

Baarli arbeider som programleder for morgensendingen på Radio Rock og «God kveld Norge» på TV2. Fra 2010 til 2017 var han ansatt i NRK, hvor han var programleder i NRK P3 og mP3. Baarli startet sin karriere som programleder i Radio Drammen i 2007, senere var han også innom Radio Grenland, Radio Ski, Radio Moss og Radio 1.

Prix Radio er en årlig prisutdeling og bransjefest for alle som jobber med radio og podkast i Norge. Norges offiselle lydpriser verdsetter de beste radio- og podkastproduksjonene i året som gikk.

Prix Radio blir utdelt som en avslutning på fagkonferansen, Radiodager. Det deles i dag ut priser i over 20 forskjellige kategorier. Prisutdelingen startet i 2003. Den gang ble det utdelt totalt ni priser. Den aller første hedersprisen dette året ble tildelt Lars Roar Langslet.

Kjøp billetter til Radiodager og Prix Radio her.

I morgen, fredag 24. september offentliggjøres de nominerte til Prix Radio 2021. Listen vil du finne på lokalradio.no.

Kilde:  radiodager.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.