Radio 102 mottar pris for årets lokalradio på Prix Radio 2018 Foto: Kyrre Dahl
Radiodager

Nominasjoner til Prix Radio kommer snart

Det er mange i lokalradio som er spente på lista over nominasjoner til Prix Radio. Den er rett rundt hjørnet, får vi vite. 

Vi snakker her om nominasjonene som lokalradioene sender inn til hovedjuryen, som skal nominere til finalen.

Hvert år leverer lokalradiobransjen inn sine nominasjoner til hovedrunden der alle fra radiobransjen er med, også NRK, P4-gruppen og Bauer. Lokalradio-nomineringene blir tradisjonellt offentliggjort, mens de andre holdes internt.

Egentlig skulle lokalradioenes nominasjoner vært offentliggjort, men det er oppstått noen tekniske utfordringer, får lokalradio.no vite. Vi er lovet listen i løpet av kort tid.

Hvilke bidrag som er nominert til finalen i Prix Radio, vil avsløres fredag 24. september.

Fra innleveringsfristen og frem til alle nominasjonene er klare, ligger et langt og mangfoldig juryarbeid. Prosessen er omfattende, med flere sikkerhetsventiler for å finne frem til de beste bidragene innen hver kategori. Her kan du lese mer om juryering av bidrag til Prix Radio.

Årets Prix Radio avholdes på Quality hotell, Hasle Linie, fredag 29. oktober fra klokken 18.30. Billetter til arrangementet kjøper du her.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.