Radiodager

Nye i juryen i Prix Radio

Arne Martin Vistnes (Radio Norge) og Ole Jan Larsen (NRK P2) er nye medlemmer i hovedjuryen i Prix Radio.

Hvert år feirer den norske radiobransjen seg selv med prisutdelingen Prix Radio. I år har hovedjuryen fått to nye medlemmer, Arne Martin Vistnes fra Radio Norge og Ole Jan Larsen fra NRK P2.

– Prix Radio er viktig for norsk radiobransje. Jeg tror det er inspirerende for alle som driver med radio, og det er en arena for å dyrke radiofaget og diskutere hva som er høy kvalitet. Å få være med i hovedjuryen er selvfølgelig et ærefullt oppdrag. Jeg gleder meg til å høre på bidragene og til å være med på diskusjonene med flinke radiofolk, sier Larsen.

Både Larsen og Vistnes har lang erfaring fra radio, og Vistnes har selv vunnet flere priser under Prix Radio.

– Jeg gleder meg til å høre det beste fra norsk radio det siste året. Det blir gøy å høre nye og gamle radiostemmer og hvordan de bruker radioen som middel for å formidle gode historier, sier han.

Prix Radio er et samarbeid mellom NRK, MTG, Bauer Media og Norsk Lokalradioforbund, som alle har hver sine representanter i hovedjuryen. Vistnes og Larsen erstatter henholdsvis Arne Sandvik (Radio Norge) og Bjørn Tore Grøtte (NRK).

– Både Sandvik og Grøtte har gjort en fabelaktig jobb i hovedjuryen. Selv om kontinuitet er viktig er det også sunt å få inn nye hoder og tanker, så det er fint med to nye medlemmer i hovedjuryen i år, sier juryleder Morten Scott Janssen.

Hovedjuryen består ellers av Christel Higraff (NRK) og Heidi Røneid (Norsk Lokalradioforbund). Under Prix Radio deles det ut priser i 17 ulike kategorier. Prisene deles ut under Radiodager 15. og 16. september. Les mer om Radiodager og Prix Radio på www.radiodager.no.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar