Ragna Nordenborg - Foto: Radiodager
Radiodager

Oppdatert deler suksessoppskriften på Radiodager

Podkasten Oppdatert vant prisen for  Årets podkast under Prix Radio i fjor. I år får du vite oppskriften bak suksessen på Radiodager.

– Oppdatert forklarer ulike, og ofte vanskelige, problemstillinger på en lettfattelig og spennende måte. Episodene er gjennomarbeidet, med meget god dramaturgi og lydlegging. Det er imponerende at redaksjonen produserer flere episoder i uka, med én programleder, og at hver eneste episode likevel holder så høy kvalitet, sier Heidi Røneid, programdirektør i Radiodager.

Nå kommer programleder Ragna Nordenborg til Radiodager dele suksessoppskriften og fortelle hvordan redaksjonen jobber.

– Vi er nysgjerrige på hvordan en forholdsvis liten redaksjon klarer å produsere flere episoder i uka av så høy kvalitet, hvordan de utnytter ressursene for å lære mest mulig om neste tema og hvordan de redigerer og lydlegger for å få episoden publisert raskt nok. Alt i alt ser vi fram til å få gode tips til hvordan de har skapt en suksess, sier Røneid.

Foredraget «Suksessoppskriften bak Oppdatert» hører du på Radiodager, som arrangeres fysisk i Oslo, og digitalt, torsdag 28. og 29. oktober.

Kjøp billett til Radiodager 2021 her.

Husk: 24. september kommer de endelige nominasjonene til årets Prix Radio, inkludert Årets podkast.

Kilde: Hentet fra radiodager.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.