Fra høyre: Andreas Reitan, kona Grete Rones og Per Magne Moan i Nea Radio
Radiodager

Prix Radio ga hederspris til Andreas Reitan

En lettere sjokkert Andreas Reitan i Nea Radio fikk fredag Årets Hederspris under Prix Radio i Oslo. Radio 102 ble årets lokalradio for andre år på rad. 

Årets utdeling av radiopriser avsluttet på overraskende vis, i hvert fall for vinneren. Den aller siste prisen under Prix Radio er Årets Hederspris og i år gikk den til ingen ringere enn Andreas Reitan.

Reitan er kjent som sjef for Nea Radio gjennom mange år, en radio som startet som en liten lokalradio i Indre Trøndelag og har vokst til en viktig medieaktør i Trøndelag. Reitan har også vært leder av Norsk lokalradioforbund og fått Kongens fortjenestemedalje for sin innsats for samfunnet.

Det ble stor applaus og mange hedersord da Reitan ble ropt opp på scenen under Radiodager 2019. Hedersprisvinneren var selv helt uforberedt på at han skulle vinne, men etter det lokalradio.no erfarer var det andre i Nea Radio som kjente til begivenheten og hadde klart å få Reitan til å sitte i salen.

Monica Thorsen, Radio 102, viser fram diplomet for Årets lokalradio

Radio 102 ble nok en gang kåret til Årets lokalradio, en pris de også vant i fjor. en tydelig stolt Monica Thorsen tok imot prisen på vegne av lokalradioen fra Haugesund, som lenge har vært blant Norges mest populære lokalradioer.

Ellers gikk de 17 andre prisene til NRK, P4-gruppen, Bauer og podkast, men det var i år mange nominerte fra lokalradio og nære på flere priser. Blant annet var 1FM nominert i fem kategorier og Din Morgen på Radio 102 nominert til årets radionavn. Vi gratulerer både de nominerte og ikke minst årets vinnere!

SE HELE LISTEN OVER VINNER PÅ RADIODAGER.NO

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar