Radiolederdebatt på Radiodager 2019: F.v: Sigrid Sollund, debattleder. Kenneth Andresen, P4. Aslak Skretting, Norsk Lokalradioforbund. Cathinka Rondan, NRK, Jim Receveur, Bauer FOTO: Tor Erik Schrøder
Radiodager

Radiodager flytter tid og sted i år

Årets store norske radiokonferanse flyttes til litt senere på høsten og vil også bli arrangert et annet sted enn tidligere. Noe av årsaken er ønsker fra deltagerne. 

Dato for Radiodager 2020 er nå satt, hold av 29. og 30. oktober allerede nå så du får bli med på to dager fulle av inspirerende foredrag og gode kolleger, skriver Radiodager i en melding.

– I år flytter vi konferansen til Thon Hotel Storo, et lekkert lokale med gode foredragsrom og nydelig mat i restauranten. Vi gjør undersøkelser hvert år om hva deltakerne er opptatt av og et skifte av lokale har kommet opp som et ønske. Så nå blir det spennende å prøve noen nye lokaler, sier Morten Scott Janssen, daglig leder i Radiodager.

Konferansen arrangeres i slutten av oktober, som er senere på høsten enn tidligere.

– Dette gjøres av hensyn til blant annet Fagdagen i NRK som skjer i overgang august/september. Så nå kan radiofolket få faglig påfyll gjennom hele høsten, sier Scott Janssen.

Som tidligere går konferansen over to dager, med festmiddag og premieutdelingen Prix radio fredag kveld.

– Bidragene som nomineres til PRIX radio må være sendt senest 30. mars i år, det er altså fremdeles mulig å klekke ut gode ideer, produsere og nominere dem til juryen, sier Scott Janssen.

RADIODAGER.NO

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar