Hasle Linie - Foto: Radiodager
Radiodager

Radiodager flytter til nye lokaler

Tidligere har Radiodager blitt arrangert på Meet Ullevål, og i fjor var arrangementet digitalt. Nå flytter både Radiodager og Prix Radio til nye lokaler. Påmeldingen er åpnet!

Årets høydepunkt for alle som jobber i podkast- og radiobransjen flytter til Økern og Hasle.

– I år arrangeres selve fagkonferansen på Quality Hotell 33 på Økern – et lekkert lokale med gode foredragssaler. Festen flyttes til Quality Hotel Hasle Linie på Hasle, så notér allerede nå at arrangementet er to forskjellige steder- vi vil ikke at noen skal dra feil sted og komme for sent til festen, sier Morten Scott Janssen, daglig leder i Radiodager.

Som tidligere vil Radiodager gå over to dager, i år er datoene torsdag 28. oktober og fredag 29. oktober.

– I tillegg til fagprogrammet på dagtid er det arrangementer på kveldstid. Torsdag 28. oktober arrangeres det en omvisning i P4s splitter nye lokaler på Hasle, med påfølgende quiz og forfriskninger i Nents kantine, sier Janssen.

Og fredag kveld er det tid for radio- og podkastsbransjens gjeveste prisutdeling – Prix Radio.

– Sist vi møttes til Prix Radio arrangerte P3 en fantastisk etterfest. I år tar P4 over stafettpinnen. Etter at alle prisene er delt ut fredag kveld, vil det bli etterfest med DJ, aktiviteter, mingling og feiring av hele bransjen i samme lokaler som Prix Radio. Dette blir to dager fylt med både inspirasjon og hygge, så hold av tid i kalenderen allerede nå, sier Janssen.

Kjøp din billett til Radiodager og Prix Radio her

Kilde: Hentet fra Radiodager.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.