Fra åpningen av Radiodager 2016 (Foto: Pål Lomeland)
Radiodager

Radiodager utlyser stipend for unge radioentusiaster

Er du under 30 år og vil høre noen av landets beste radiofolk dele sine tips? Nå deler Radiodager ut tre stipender til unge radioentusiaster som vil lære mer på Radiodager 2017.

Hvert år arrangeres Radiodager – to dager fylt med inspirerende foredrag og workshops. Hit kommer radiosjefer, journalister, programledere og teknikere fra hele bransjen, for å utveksle kompetanse og bygge nettverk.

– Vi ser at interessen for Radiodager også er stor blant unge radioskapere. Mange av disse har ikke en stor organisasjon i ryggen som kan dekke deltakelse på Radiodager. Mange av disse radioentusiastene representerer fremtiden i norsk radio, og vi ønsker derfor å gi noen av dem mulighet til å delta på Radiodager, sier Morten Scott Janssen, daglig leder i Radiodager.

Det vil bli delt ut tre stipender som dekker inngang på Radiodager og deltakelse på Prix Radio-festen, den norske radiobransjens Oscar-utdeling.

– På Prix Radio samles den norske bransjen for å feire seg selv, og premiere det beste som har blitt sendt på radio det siste året. Dette er en god arena for unge talenter til å få flere kontakter i bransjen, sier Janssen.

Radiodager arrangeres 14. og 15. september 2017. For å søke på stipendet må søkeren være født 1. april 1987 eller senere. Unge radioentusiaster må sende en søknad til radiodagernorge@gmail.com innen 25. august, og legge ved en begrunnelse om hvorfor man ønsker å delta, hvorfor man bør få stipendet og CV.

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar