Foto: Lasse Mørkhagen
Radiodager

Siste frist for påmelding av bidrag til Prix Radio

Det er fortsatt mulig å melde på bidrag til årets Prix Radio. Men, du må være kjapp, siste frist er denne fredagen kl. 13!

Radiodager og Prix Radio går, som planlagt, litt senere i år enn det har vært tidligere år, men det blir etter alt å dømme et tradisjonellt arrangement 29. og 30. oktober i Oslo.

Korona-situasjonen gjorde at arbeidet med nomineringer til årets radiopriser ble forsinket, og det gjorde også arbeidet med å fastsette årets kategorier.

Påmeldingen har vært åpen i snart tre uker og stenger snart:

SISTE FRIST FOR BIDRAG FRA LOKALRADIO: 26. JUNI KL 13.00

– Finn fram gull sendt eller publisert mellom 1. april 2019 og 31. mars 2020 og meld det på, sier Heidi Røneid, NLRs representant i Prix radios hovedjury,

Kategoriene i Prix radio har blitt revidert, og nå er det hele 23 kategorier i konkurransen.

– Endringene i kategoriene er forholdsvis store, nå er det flere ulike typer program og programledere som kan meldes på. Nytt i år er også at det er fire kategorier forbeholdt podkaster. Jeg anbefaler å lese kriteriene nøye allerede nå, og finne gode bidrag som passer, sier Røneid.

Se alle kategoriene her

Hver radiostasjon kan melde på ett bidrag i hver av de 19 kategoriene. Lokalradioer som tilhører en radiogruppe og som har samkjøringer kan ikke sende inn flere utgaver av samme identiske radioprogram som f.eks. et humorshow som sendes uendret på flere stasjoner. Derimot kan radiogrupper sende inn et program pr. stasjon der programmene er unike som for eksempel morgenshow som varierer fra by til by.

For å melde på bidrag gjennom Norsk Lokalradioforbund må stasjonen være medlem i NLR. For mer informasjon om medlemskap, kontakt NLR på post@lokalradio.no.

For registering av bidrag, følg denne lenken: http://prixradio.east.no/registrer/

For mer informasjon om påmelding etc: Mer informasjon om påmelding for lokalradio

Husk påmeldingsfrist for bidrag: 26. juni klokken 13

For mer om konferansen sjekk hjemmesidene:

RADIODAGER.NO

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar