Radiodager

Siste frist for påmelding til Radiodager

Hvis du ikke har meldt deg på Radiodager og Prix radio-utdelingen så husk å gjøre det nå. Påmeldingen stenger onsdag 28. oktober. 

Ansatte i Bauer, NRK og P4-gruppen får tilgang til Radiodager og Prix Radio via interne systemer. Andre som vil være med kan bruke linken under:

RADIODAGER-PÅMELDING

Fredag 30. oktober er det endelig tid for Radiodager og Prix radio! Det faglige innholdet er fra 12.00 – 15.00 og følges på Zoom. Alle som er meldt på vil få tilsendt brukernavn og passord, samt hvor du skal logge deg på, torsdag 29. oktober.

Logg inn på denne på fredag og hør spennende foredrag, som Anne Lindmo om hennes radioliv, hva radiolederne tror blir det viktigste framover og om det er mulig å tjene penger på podkast.

Kl. 18.00 starter Prix radio-utdelingen, også denne er digital i år. I løpet av kvelden skal 22 priser deles ut og folk fra hele bransjen skal motta heder og ære.

HER ER HELE PROGRAMMET

Mer om gjennomføringen av Radiodager

Mer om gjennomføringen av Prix Radio

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar