Radioledere i debatt under Radiodager 2018
Radiodager

Siste frist for redusert pris på Radiodager

Vil du være med på årets store radiobegivenhet bør du forte deg. I morgen går fristen ut å sikre seg rabattert billett til Radiodager 2019. 

Det er under en måned igjen til flere hundre radiofolk samles i Oslo til fagkonferansen Radiodager og prisutdelingen Prix Radio. Det skjer torsdag 19. september og 20. september på Ullevål stadion ( Meet Ullevål)

Melder du deg på nå er du ikke alene, allerede nå er det registrert 141 deltakere, forteller daglig leder Morten Scott Janssen til lokalradio.no. Fra midnatt 20. august øker prisen for å delta med kr. 500,-

Lurer du på hva du kan se er programmet nå lagt ut på www.radiodager.no. Her er noen av høydepunktene:

Konferansen starter med et smell og radiosjefene setter hverandre i stevne. Lokalradioforbundets leder Aslak Skretting er en selvskreven gjest i panelet. Han møter blant annet den nye radiosjefen i NRK, Cathinka Rondan og P4-sjef Kenneth Andresen. Hvem som evt. kommer fra Bauer er ikke fastlagt.

Du får også møte Tracy Johnson forteller om hvordan du kan unngå at lytterne skrur av.  I denne sesjonen deler radioguru Tracy Johnson hvordan unngå de seks vanligste feilene programledere gjør, som får lytterne til å bytte kanal. Presentasjonen er basert på flere hundre undersøkelser og over tusen rapporter fra faktiske lyttere.

En som mange i lokalradio sikkert kjenner er Erik Hanøy. Han har blant annet bakgrunn fra Radio 1 Bergen og holder en sesjon om hvorfor du bør glede deg til å gå på jobb.

Det er selvsagt mye annet også å få med seg. Påmelding og mer informasjon finner du på denne linken:

WWW.RADIODAGER.NO

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar