Foto: Radiodager
Radiodager

Stem fram RadiOrakel eller Radio Metro

Kan Hege Tepstad fra Radio Metro eller Radioshow fra RadiOrakel vinne årets publikumspris under Prix Radio? Avstemningen er nå åpnet og skjer i år i samarbeid med Dagbladet. 

Dette er prisen der lytterene er jury og stemmer frem den kandidaten de mener er best. Prix Radio er Norges offisielle radio, podkast og lydpris. En pris henger spesielt høyt, publikumsprisen. Den som før het Årets Radionavn. Det er 10 kandidater fra både riksradio og lokalradio. Hvem fortjener å vinne den i år?

Her kan du stemme: Dagbladet.no

Avstemningen er åpen fram til fredag 29. oktober klokken 12.00.

De nominerte til Publikumsprisen 2021: 

«Friminutt med Herman og Mikkel» (NRK)
En av Norges mest populære podkaster har holdt koken i to og et halv år. Podkasten, der Herman Flesvig og Mikkel Niva stort sett tuller, fjaser og tøyser, er fram til nyttår produsert av NRK.

«Morgenklubben med Loven & Co». (Radio Norge)
I tolv år har Øyvind Loven og Geir Schau stått opp tidlig for å gi lytterne både nyhet og aktualiteter og humor og underholdning. Kim Johanne Dahl ble med i 2019 og programmet sendes direkte mellom seks og ni hver dag.

Michael Andreassen (P4)
P4-programlederen har vært med i «Skal vi danse» og «Camp Kulinaris», men er likevel kanskje mest kjent for å være folkekjær programleder som er på lufta hver eneste dag.

«Lørdagsrådet» (NRK)
Ingen sak er for liten, ingen sak er for stor til å få hjelp av et kjendispanel ledet av Live Nelvik. I ti år har kjendisene delt råd og livserfaring med P3s lørdagslyttere.

«Misjonen» (P4)
I over ti år har Atle Antonsen og Johan Golden servert kraftsalver og harselas mellom ti og tolv på fredager. Selv kaller de det «nusatire» og «fullimprovisert munnglammeri fra etermediets synsemonarker». Hva nå det betyr.

Hege Tepstad (Radio Metro)
Etter 32 (!) år på lufta har Hege Tepstad fortsatt mye på hjertet. Hun er å høre hver dag mellom ni og tolv på Radio Metro.

«Stå opp!» (Radio rock)
Med Halvor Johansson, Anne Sem-Jackobsen og Niklas Baarli begynner hver morgen med hard rock og store personligheter.

Kristopher Schau (Klynge)
Lille speil på veggen der, hvem har flest podkaster i landet her? Det er uten tvil Kristopher Schau, som kan få veldig mange mennesker til å interessere seg for de smaleste ting.

«Radioshow» (RadioOrakel)
På FM 99.3 sender «Radioshow» «stemningsrapporter fra utflukter til parallelle virkeligheter» på onsdager og lørdager.

«Harm & Hegseth» (VG)
Vegard Harm og Morten Hegseth har fjaset seg til podkastsuksess, tv-suksess, event-suksess og diverse andre suksesser etter over 200 episoder av «Harm & Hegseth».

Her kan du stemme: Dagbladet.no

Avstemningen er åpen fram til fredag 29. oktober klokken 12.00.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.