Mingling under Radiodager i 2015
Radiodager

Stor interesse for Radiodager

Enda flere enn i fjor har meldt seg på til årets radiobegivenhet, Radiodager 2016 i Oslo Men, fortsatt er det mulig for etternølere å bli med på både konferansen og festen.

– Vi har passert 315 påmeldte og er dermed forbi fjoråret, forteller Radiodager-sjef Morten Scott Janssen på spørsmålet om hvor mange som har meldt seg på til årets konferanse. Men, det er ennå ikke for sent:

– Det er fortsatt plass til flere så bare å melde seg på hele eller deler av arrangementet, sier Scott Janssen til lokalradio.no.

Det er nå bare få dager igjen før konferansen sparkes i gang torsdag 15.09 med lederdebatt og avsluttes med Prix radio-utdeling fredag kveld.

Konferansen ser ut til å gå helt etter planen og radiodager-ledelsen har så langt ikke fått noen meldinger om foredragsholdere som må melde avbud.

– Vi satser på tidenes beste arrangementet og ønsker alle velkommen!, sier Morten Scott Janssen

Statssekretær i kulturdepartementet, Bård Folke Fredriksen holder åpningstalen torsdag, like etter at Digitalradio Norge legger fram en rapport om den forestående FM-slukkingen for rikskanalene.

Like etter det skal vår leder, Svein Larsen, i ilden sammen med de andre radiosjefene. Styrelederen i Norsk Lokalradioforbund møter Kenneth Andresen, MTG, Marius Lillelien, NRK og Lasse Kokvik, Bauer Media i en debatt som pleier å få høy temperatur.

Senere på dagen kan man blant annet møte Herreavdelingen og bli med på Radiobio.

Det er fredagen som er den store faglige dagen med flere paralelle sesjoner. Blant annet kommer Spotify for å snakke om streaming av musikk og du kan møte Jo Nesbø, historiefortelleren.

Se selv mer om programmet nedenfor og for påmelding i siste liten:

RADIODAGER.NO

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar