Valerie Geller. Foto: Radiodager
Radiodager

Valerie Geller er tilbake på Radiodager

Valerie Geller er det flere som har spurt etter. Nå kommer hun tilbake til Radiodager i september. 

Geller har vært innom norske Radiodager flere ganger og fått mye skryt for sine foredrag og workshops. Nå kommer hun tilbake til Oslo 20. og 21. september. Har du ikke sett henne før eller vil du ha et gjensyn, slik blir hun presenter på radiodager.no:

Fortell sannheten og vær aldri kjedelig. Dette er to av rådene fra den kjente amerikanske radiocoachen, Valerie Geller.

Hvilke andre råd har hun for å gjøre oss til dyktige programledere, historiefortellere og radiovertskap som folk slår på radioen for å høre, og som blir lojale lyttere? Hun har vært hos Radiodager før, men etter flere oppfordringer er hun tilbake hos oss på årets radiodagerkonferanse.

Hun ankommer direkte fra den store radiokonferansen i London, Next Radio, hvor hun er en av foredragsholderne.

Årets Radiodager blir litt annerledes ved at torsdagen finner sted i Store Studio hos NRK på Marienlyst.

Konferansen starter med et foredrag av Knut-Arne Futsæter fra Kantar Media som skal forsøke å beskrive hvor radioen er i dag.

Deretter følger den store radiolederdebatten. Fra Norsk lokalradioforbund deltar styreleder Aslak Skretting. De andre er Lasse Kokvik Administrerende direkør i Bauer Media , Kenneth Andresen Radiosjef i P4-gruppen , Jon Branæs Kanalsjef NRK. Debattleder er Niklas Baarli.

I årets radiolederdebatt er det deg som radiomedarbeider som er hovedfokus. Hva slags framtid mener lederne at du kan forvente deg? Hva tenker de om at sentrale personer har sluttet i mediehusene og starter for seg selv? Hvor tror de radioen er om ti år? Og hva mener de at vi bør fokusere på framover?

Ingen blir forbauset om det også blir snakk om DAB og FM-slukking..

Her finner du mer informasjon og påmelding

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar