Radiodager

Verdens mest populære musikkpodkast på Radiodager

På Radiodager kan du høre hemmeligheten bak den store suksessen Song Exploder; podkasten hvor Hrishikesh Hirway inviterer verdens største artister til å dekonstruere en låt de selv har gjort kjent.

– Denne podkasten har lykkes i noe så sjeldent som både å være svært inngående og ha stor, bredere appell – i tillegg innenfor et minelagt felt rettighets- og lyttermessig. Dette har gjort Song Exploder til en merkevare, som også har blitt en Netflix-serie, og er historien om hvordan en relativt enkel og lettfattelig idé har skapt sitt eget lydunivers, sier Jørgen Hegstad, i Radiodagers programkomite.

Artister som Billie Eilish, Robyn, Selena Gomez, Yusuf/Cat Stevens, Metallica, Björk og vår egen AURORA har alle vært gjester i Song Exploder.

– Alle som jobber i radio- og podkastbransjen bør få med seg dette foredraget og høre multitalentet Hirway gi oss et innblikk i hvordan han jobber. Veien fra idé til realisering, hvordan man får verdens største stjerner til å stille opp, hvordan man jobber med lyd i podkaster og hva han mener er grunnen til at Song Exploder har blitt så populær – dette kommer garantert til å bli lærerikt og interessant, sier Hegstad.

Foredraget «Verdens mest populære musikkpodkast» hører du på Radiodager, som arrangeres fysisk i Oslo, og digitalt, torsdag 28. og 29. Oktober. NB. Foredraget er på engelsk og på link.

Kjøp billett til Radiodager 2021her.

Kilde: radiodager.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.