Andreas Reitan og Per Magne Moan, Nea Radio mottar prisen for årets lokalradio under Prix Radio 2017 (Foto: Lasse Mørkhagen)
Radiodager

Vil du være med på Radiodager i år?

Det blir Radiodager og Prix Radio i år. De store aktørene har allerede kjøpt sine billetter, mens lokalradio må bestille på egenhånd. 

Fredag 30.oktober blir det som varslet digitale Radiodager og Prix radio.

– Vi lager et digitalt arrangement med faglig innhold fra kl.12 på dagtid og Prix radio utdeling på kvelden fra kl.18. Vi vurderer også om noen kan være tilstede i salen under Prix radio, skriver Radiodager i et nyhetsbrev.

– NRK, P4 og Bauer har kjøpt plasser tilsvarende antall deltakere i fjor, forklarer Pål Lomeland i NLR, som også er styreleder i Radiodager. Ordningen er annerledes for lokalradio:

– Lokalradio, podcast-produsenter og andre som er interesserte kan kjøpe enkeltbilletter. Prisen blir kroner 1000,- per billett som inkluderer digital adgang til både til fagkonferanse og Prix-Radio, forteller Lomeland.

Det er foreløpig ikke avklart når påmeldingen åpner, men både dette og program vil annonseres i nyhetsbrev, på radiodager.no og på Radiodager sin Facebook-side, i tillegg til her på lokalradio.no.

Programmet slippes om kort tid, men det er allerede nå klart at Anne Lindmo kommer.

Hvem som er nominert til årets Prix Radio blir offentliggjort 17. september kl. 12.00

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar