Venue Podcast Day. Foto: Radiodays Europe
Radionyheter

1 måned igjen til Podcast Day

En ny konferanse dedikert til podcast ser dagens lys i København om en måned. Det er Radiodays Europe som nå setter fokus på podcast, som også mange lokalradioer satser på. 

15. juni er dagen du bør sette av dersom du vil lære mer om podcasts. Da arrangerer Radiodays Europe tidenes første Podcast Day på Black Diamond i København ( bilde ).

Dette blir en endags konferanse der man kan lære om podcasts fra forskjellige deler av verden. Man vil få høre om suksessfulle podcaster både i form av lyttere og de som tjener penger.

Både Sveriges Radio og Danmarks Radio kommer for å fortelle om sine podcast-erfaringer. Blant annet kommer Caroline Bratt Pouron for å snakke om “P3 dokumentär” fra SR. Tore Hauerbach er digital direktør i DR og har ansvaret for digitale radiotjenester i vårt naboland i sør.

Andre foredragsholdere er Jason Phipps fra avisa The Guardian i Storbritannia. Han har vunnet priser for sin podcast: Science Weekly Podcast. Han er også head of audio i mediehuset Guardian.

Det er også fokus på den kommersielle siden med Ruth Fitzsimons fra Audio Boom, som anses for å være den største aktøren for distribusjon og finansiering av podcasts.

MER OM PROGRAMMET FINNER DU HER

PÅMELDING OG INFORMASJON HER

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.