Foto: 1Fm
Radionyheter

1FM lanserer to nye kanaler

I dag blir det enda mer å høre på i Molde og omegn. Lokalradioen 1FM lanserer to nye kanaler, 1FM Gull og 1FM Rock

Selve lanseringen skjer med gratis frokost på et av byens hoteller i formiddag for både kunder og lyttere.

1FM Gull skal spille musikk fra de siste 20 årene, og ikke minst mye musikk fra kanalens barndom, for 20 år siden:

– Vi kaller det musikalske juveler. Dette er musikk vi er glad i og har spilt mye før, men som dagens 1FM har forlatt. Det er en gave til lytterne som har vært med oss i 20 år, og som vi tror vil finne stor glede i gjenhør med låter vi hadde på rotasjon tidligere, sier kanalsjef Stian Viken

1FM Rock gir seg selv, her blir det rock for alle pengene. I tillegg sender hovedkanalen 1FM mye musikk, konsentert rundt dagens hits.

– Nå har vi gode lyttertall. Men når alle har fått DAB, blir det flere kanaler å fordele lyttingen på. Vi lanserer nye kanaler for å fange opp en større del av lytterne, sier Viken

1FM er først ute i Norge med sin modell, forteller kanalsjefen:

– Innholdet i kanalene blir det samme, unntatt musikken. Vi er først i Norge med denne modellen. Frokostshowet, lokale og riksnyheter blir likt, Lytterne velger sjøl hvilken innpakning de ønsker, om de vil høre låtene til 1FM, 1FM Gull eller 1FM Rock. Fotballen og andre type direktesendinger vil fortsatt bare gå på 1FM, sier Viken til rbnett.no.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar