Foto: Volda Studentradio
Radionyheter

24 timers radio for TV-aksjonen

Det var ikke bare NRK P3 som hadde maratonsending til inntekt for TV-aksjonen. Også Volda Studentradio sto på i et helt døgn.

Denne helgen var det TV-aksjon på NRK til inntekt for Plans arbeid med “barn, ikke brud”. Bøssebærere gikk fra hus til hus og innsamlingen ble markert med en lengre sending på TV.

NRK P3 har fått mye oppmerksomhet for sin P3-aksjon, hvor de sender direkte i flere døgn for å samle inn penger til TV-aksjonen. Men, de er ikke den eneste radiostasjonen som følger opp dette.

Volda studentradio hadde i år sending i 24 timer nonstop for å samle inn penger til TV-aksjonen.  Sendingen startet lørdag.

– Målet er å samle inn mest mulig penger til inntekt for plan sitt arbeid mot barneekteskap. Ola og Ole skal lede dere gjennom dagen med underholdning, fantastiske gjesta og utfordringa fra seerne! Stikk innom sendinga på lørdag og gi et lite bidrag ❤️ Vi glæde oss! Sto det å lese på Studentradioens Facebook-side i forkant av aksjonen.

Det ble opprettet en Spleis for de som ønsket å bidra og mot slutten av sendingen sto denne på over 19 000 kroner.  Sluttsummen ble 21 000 kroner fra 86 givere. Pengene som blir samlet inn går uavkortet til TV-aksjonen og blir utbetalt direkte til TV-aksjonen sin konto.

Volda Studentradio lages av studenter fra Høgskulen i Volda og har sendinger mandag til fredag fra 18:00-23:00 på DAB og nettradio. Alle programmene legges også ut som podcaster.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.