Foto: Lasse Mørkhagen / radiodager.no
Radionyheter

82 lokalradiobidrag til årets Prix Radio

13 lokalradioer har meldt på til sammen 82 bidrag til årets Prix Radio. Det er status etter at fristen for å sende inn bidrag til Prix Radio gikk ut tirsdag denne uken.

I fjor kom det inn 148 bidrag, men mye av nedgangen kan tilskrives at lokalradiostasjoner som eies av MTG og Bauer Media i år melder på bidrag gjennom sine eiere.

– Det er flott at så mange program har blitt meldt på. Det produseres fantastisk lokalradio og nå ser jeg fram til å finne det neste av det beste, som skal konkurrere videre mot NRK, Bauer og MTG, sier Heidi Røneid som er prosjektleder for Prix Radio i Norsk Lokalradioforbund.

Nå skal bidragene lyttes til av en lokalradiojury, før de beste sendes videre for å konkurrere mot bidrag fra NRK, P4 og Radio Norge. Hvem som til slutt vinner Prix Radio offentliggjøres på festen under radiodager 16. september.

Påmeldingen til Radiodager 2016 som arrangeres på UBC Ullevål fra 15. og 16. september er nå åpnet. For å melde deg på klikker du her.

Årets Lokaljury som skal bedømme bidragene er:

Mina Hadjian, Røverradioen
Peder Tollersrud, Studentradioen i Bergen
Tone Mannsåker, Radio Folgefonn
Kris Monsen, Radio Revolt
Heidi Røneid, Norsk Lokalradioforbund
Peter Daatland, Radiokollektivet Frekvens
Pål-Erik Berntsen, Radio Kongsvinger
Endre Juel Lundgren, Radioassistant
Kenneth Berg, Radio Tønsberg
Stian Viken, 1FM Molde
Kaja Glenne Lund, RadiOrakel
Alf Harald Martinsen, tidligere Radio Alta

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar