Radionyheter

Aksjesalg skal redde Radio Trondheim

Lokalradioen Radio Trondheim har lagt ut store deler av selskapets aksjer til salgs for å bringe mer penger inn i driften. Tilbudet er lagt ut på folkeinvest.no

Radio Trondheim er ganske unik som lokalradio i Norge ved at de aldri har hatt konsesjon for å sende på FM, men startet rett på lokal DAB i 2015. Nå to år senere sliter lokalradioen med økonomien, kom det nylig fram i en artikkel i Adresseavisen.

Derfor har radioens ledelse satt i gang en redningsaksjon og oppfordrer trøndere og andre radiovenner til å kjøpe aksjer i radioselskapet. Slik beskriver de selv aksjesalget:

– Engasjerte mennesker har jobbet dedikert og hardt gjennom dugnadsarbeid for å få sving på Radio Trondheim. Vi har definitivt bekreftet overfor oss selv og alle andre at lokal DAB Radio har livets rett. Men vi trenger nå kapital for å overskudd i butikken.

Vi har derfor besluttet å la folket i Trondheim, lyttere og ambassadører, få kjøpe en del av selskapet. Inntil 30% av selskapet er åpent for salg. Gjennom dette ønsker vi selvfølgelig at nye eiere som blir med skal kunne ta del i utviklingen av vår lokale DAB radio.

Eierandelen er attraktiv for både privatpersoner og for selskap. Radioen representerer vesentlige markedsførings- og økonomiske muligheter. Vi ønsker alle velkommen etter førstemann til mølla prinsippet, har satt et minstebeløp på en aksje til 555 kroner, og håper vi får mange engasjerte aksjonærer i radioen vår.

Aksjesalget startet i dag, 8 november og er tilgjengelig via folkeinvest.no

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON

Allerede etter få timer er det kommer inn over 15 000 kroner.

– Radio Trondheim er en samling med Trondheimspatrioter som ønsker å gjøre Trondheim til en enda bedre by, også på radio. Det hele startet med at radioentusiast Baard Danielsen ønsket å starte opp en radiokanal på DAB i 2015. Siden da har vi jobbet jevnt og trutt med innhold, musikkprofil, programutvikling og med å rekruttere lyttere som liker oss. Lokalt stoff, egen musikkprofil og egenproduserte programkonsept gjør Radio Trondheim til en unik kanal for Trondheim, forteller radioen om seg selv.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar