Ansvarlig redaktør i Nea Radio, Andreas Reitan, ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, med overrekkelsen av Kongens Fortjenstmedalje under bedriftens sommerfest fredag kveld. (FOTO: Per Magne Moan, Nea Radio)
Radionyheter

Andreas Reitan tildelt kongens fortjenestemedalje

Ansvarlig redaktør i Nea Radio, Andreas Reitan er tildelt Kongens Fortjenestemedalje. Reitan mottar den gjeve utmerkelsen for sin lange og utrettelige innsats for Nea Radio og norsk lokalradiobransje.

Det var en rørt ansvarlig redaktør i Nea Radio som ble overrasket av ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, under bedriftens sommerfest på Norsk radio- og fjernsynsmuseum fredag kveld.

– Hele Nea Radio er her, men det er en person som er ansiktet til denne bedriften, sa Balstad og fortsatte med å si at han hadde med en hilsen fra en kar i Tigerstaden.

– Han som bor helt i enden av Karl Johan i det store gule huset, du vet nok hvem jeg mener, Andreas, sa ordføreren spøkefullt mens det etterhvert gikk opp for både mottakeren og forsamlingen hva som var i ferd med å skje.

Det var en rørt Andres Reitan som tok imot den høythengende utmerkelsen.

– Dette var artig. Nei hva er det jeg sier, det er helt utrolig, sa Reitan.

– Det var bare en halv Andreas som jobbet i det som var begynnelsen av Nea Radio, altså en Andreas i halv stilling. Nå er vi 8,7 årsverk og det har vært en fantastisk reise.

Les hele saken på Nea Radios nettside

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar