Logo Lokalradioene i Innlandet
Radionyheter

Årets morsomste sommerjobb?

Lokalradioene i Innlandet satser friskt og søker nå to personer til en fireukers sommerturné i fylket. Overskriften er årets morsomste sommerjobb?

– Målet med turneen er å opplyse fastboende og turister om hva som finnes i vårt nye store fylke, står det å lese i stillingsannonsen, som forklarer litt mer om konseptet:

– Fra 28. juni til 23. juli skal Lokalradioene i Innlandet besøke 20 ulike steder i Innlandet, hvor målet er å bli bedre kjent med hva som finnes på ulike steder i fylket.

Turnésendingene lages fra en bobil, og fire timer daglige sendinger sys sammen fra denne.

Sommervikarene har det hele og fulle ansvaret for gjennomføring av sendingene, og må også planlegge neste virkedags intervjuavtaler og innhold.

Bobilen benyttes også til overnatting.

– Da Hedmark og Oppland ble til Innlandet fikk vi alle et nytt stort fylke, og mange er lite kjent i vårt nye hjemfylke. Med sommerradioen vil vi presentere hva som finnes av opplevelser for både fastboende og turister. Dette er også en unik mulighet for unge mediefolk å få et bein innafor bransjen på vegen videre i karrieren, sier daglig leder Bjørn-Martin Brandett til lokalradio.no.

Når det gjelder de som ønsker å søke så mener Lokalradioene i Innlandet at det er en fordel om man er litt kjent, men evne til å finne fram kommer man langt med. Opplæring vil bli gitt.

Lokalradioene i Innlandet AS eier og driver ni radiokanaler.

Med Radio Kongsvinger, SolørRadioen, SolørRadioen+, ElverumsRadioen, HamarRadioen, GudbrandsdalsRadioen, TrysilRadioen og ØsterdalsRadioen når kjeden fra Magnor i sør til Bjorli og Røros i nord.

De som får denne jobben skal reise rundt i fire uker med mikrofon i bagasjen, etter en fastlagt plan. De må derfor være villig til å være på reise store deler av disse fire ukene. For dem rette er det ypperlig å kombinere turneen med ferieopplevelser i Innlandet, står det i stillingsutlysningen.

Vil du være med så må du være rask, søknadsfristen er satt til 19. mai, men ta kontakt med Bjørn-Martin Brandett dersom det skulle være av interesse:

HER KAN DU LESE MER OM OG SØKE PÅ STILLINGEN

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar