Eivind, Thor-Magnar og Helge i morgenshowet på Radio 102 Foto: Kyrre Dahl
Radionyheter

Auksjonerer bort Radio 102 for en god sak

Radio 102 i Haugesund vil også støtte CAREs arbeid for kvinner i sårbare områder. Derfor auksjonerer de ut en hel morgensending til private eller bedrifter.

Det er viktig å by på seg selv, sier eksperter på radio. Det er noe lokalradioen i Haugesund og Karmøy tydeligvis har fått med seg. Nå skal de ikke selv by, men håper at andre kan bli med på auksjon til en god sak. Når auksjonen er ferdig lover Thor Magnar, Helge og Eivind å by på seg selv i en ekstraordinær sending.

TV-aksjonen NRK 2019 går til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. TV-aksjonen skal gi kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt. Årets aksjon går av stabelen søndag 20.oktober.

Radio 102s Thor Magnar Thorsen, Helge Bertelsen og Eivind Kallevik vil auksjonere bort sin faste morgensending.

Trioen vil sørge for en morsom, kreativ og gøy sending. De vil sørge for en annerledes dag på jobb eller i et privat hjem. Direkte på Radio 102!

KLIKK HER FOR Å BY PÅ RADIO 102

Reise og opphold for Radio 102 gjengen, må dekkes dersom sendingen skal gjøres utenfor Haugalandet.

Dette objektet selges på auksjonen.no til inntekt for NRK TV-aksjonen 2019. Minstebud på 200 kroner er for lengst oppnådd, men det er fortsatt mulig å by.

Denne auksjonen avsluttes 20.10.2019 22:00. Interessant nok står det følgende i vilkårene:

– Salgsobjektet selges «som den er». Dette forutsetter fra selgers side at salgsobjektet er besiktiget og testet.

Vi håper de tre herrene i Radio 102 er besiktiget og testet!

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar