Baard Danielsen FOTO: Nea Radio
Radionyheter

Baard Danielsen til Nea Radio

Baard Danielsen, fra tidligere Radio Trondheim er tilbake på lufta 1. mars, på Nea Radio med egen morgensending.

Nea Radio presenterer nå enda en nysatsing:  «Trønderfrokost» fra 06-10 hver mandag til fredag med Baard Danielsen.

Baard Danielsen har over 20 års fartstid i radio og har lånt stemme til alt fra NRK P3, P5, Radio 1 Trondheim, RadioAdressa og Radio Trondheim.

– Jeg gleder meg til å servere «Trønderfrokost» i Nea Radio, sier Baard, som i disse dager er i ferd med å utarbeide de siste detaljene i konseptet sammen med den øvrige Nea Radio-redaksjonen.

«Trønderfrokost» blir Nea Radios største nysatsing siden kanalen begynte å sende hele døgnet i februar 2017. Baard forteller at målet er å ha stålkontroll på det som skjer i det aller meste av Trøndelag.

– Jeg kan love god stemning, interessante saker, flotte gjester og selvsagt mye livemusikk. Det blir nyheter, trafikk, god musikk og ikke minst masse kaffe i Nea Radios nye studio på Stjørdal.

Tar Nea Radio videre

– Nea Radio er stolt over å ønske Baard Danielsen velkommen som en del av en offensiv redaksjon. Baard tar Nea Radio videre. Han har vært en soleklar favoritt blant mange tusen trønderske radiolyttere i mange år og må vel kunne kalles en radiolegende i trøndersk radio, sier daglig leder i Nea Radio, Stian Elverum.

«Trønderfrokost» er på lufta fra 1. mars klokka 06.00. Nea Radio har 60.000 lyttere i løpet av en uke og høres på DAB, DAB+, FM, nett og mobil.

Radio Trondheim måtte dessverre legge ned sine sendinger etter en konkurs i januar.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar