Foto: Radio Sentrum
Radionyheter

Ber om kronerulling for å redde Radio Sentrum

Lokalradioen Radio Sentrum i Kongsvinger sliter med inntektene og ansvarlig redaktør Gjermund Henry Kaknes ber lytterne om hjelp for å holde hodet over vannet.

I en melding på Facebook går det klart fram at det ikke står bra til hos Radio Sentrum i Kongsvinger. I et innlegg på Facebook ber redaktøren om pengehjelp for å redde radioen.

– Radio Sentrum sliter med økonomien, sviktende bingosalg er årsaken. Fare for at vi må avlutte etter 31 års drift, skriver han i et innlegg som ble publisert lørdag kveld.

Nå ber Kaknes om kronerulling for å holde liv i radiostasjonen, der han har jobbet i 29 år.

– Hvis noen vil gi en liten hjelp så sier vi takk. Da kan du sende meg en melding i messenger så skal du få kontonummer… Alle bekker små kan bli til ei stor å.

Radio Sentrum må ikke forveksles med Radio Kongsvinger, som er en annen lokalradio i samme område.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg, og lyttere kommenterer både med at det er trist og flere varsler at de vil støtte radioen.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar