Programleder Runar Kjøsen FOTO: Nea Radio
Radionyheter

Besøker alle kommuner på nasjonaldagen

Med en 17. mai som blir litt annerledes enn tidligere år ønsker også Nea Radio å gjøre noe litt annerledes. Lokalradioen i Trøndelag besøker alle sine kjernekommuner og håper på mye god stemming.

Selv om nasjonaldagen blir annerledes ønsker Nea Radio å gi lytterne litt av den gode stemningen gjennom en sju timer lang direktesending på selve dagen.

– Derfor planlegger vi en direktesendt kjøretur gjennom alle våre kjernekommuner, nemlig Malvik, Stjørdal, Selbu, Tydal, Røros og Holtålen, forteller programleder Runar Kjøsen.

– Underveis skal vi snakke med ordførere, samt gjøre spontane stopp underveis for å lage innslag med feststemte innbyggere som nok lengter litt etter å gå i tog og etter andre tradisjoner.

Det vil være programinnslag underveis der det er lange strekk mellom bebyggelse. Alt er naturligvis pakket inn i musikk som passer for dagen.

Det er tospannet Stian Elverum og Runar Kjøsen som gir lytterne god stemning på nasjonaldagen

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar