Stig Sollie (fra venstre), Jan Erik Sandmo og Bjørn-Martin Brandett FOTO: Hamarradioen og Radio Toten
Radionyheter

Bingo-samarbeid mellom Toten og Hamar

Fra 5. juni er Mjøsbingoen på lufta. Dette er et samarbeid mellom Radio Toten og HamarRadioen og den nye radiobingoen vil ha en toppgevinst på hele 104.000 kroner!

Lotteritilsynet stiller krav til at radiobingoene må levere minst 30 prosent overskudd for å drive. Dette kravet har vært utfordrende å få til for Radio Toten og HamarRadioen.

Radio Toten på sin side måtte avvikle sin radiobingo for noen år siden, mens HamarRadioen valgte å spille i link med GudbrandsdalsRadioen for å klare kravet.

– Vi har fått tilbakemelding fra noen spillere om at avstandene fra Vallset til Otta blir i lengste laget. Radiobingoen blir ikke oppfattet som lokal nok, sier Bjørn-Martin Brandett i HamarRadioen.

Det blir det endring på nå. Radio Toten og HamarRadioen starter nemlig sitt bingosamarbeid 5. juni. Spilledag og premieplan blir som tidligere for spillere i HamarRadioen.

Samarbeidet gjør at mjøsområdet nå får sin egen radiobingo.

– Ved å samarbeide om radiobingoen betyr det at vi deler på alle kostnadene. Det gjør det mulig å drive radiobingo for oss igjen. Mange lyttere har etterspurt dette, og vi er glade for å få til dette samarbeidet med HamarRadioen, sier Ole Ivar Vangen i Radio Toten.

For de som spilte bingo i Radio Toten tidligere blir det flere endringer. Premienivået øker, samtidig som prisene på blokker går ned. Med lavere inngangspris håper Vangen at enda flere blir med og spiller bingo nå.

– Lykkepotten går nå til 100.000 kroner. Det betyr at får du bingo på lykketallet på spill 4 vinner du 100.000 kroner i tillegg til den ordinære premien. Hver uke har vi 9.400 kroner i ordinære premier, sier Vangen.

Overskuddet fra radiobingoene går tilbake til driften av Radio Toten og HamarRadioen. Første spilledag er onsdag 5. juni, og de to håper mange blir med.

– For å markere at Mjøsbingoen går på lufta kjører vi lykkepotten rett til topps. Det betyr at første spilledag har vi 109.400 kroner i premiepotten, og vi håper at mange blir med oss, smiler Brandett.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar