Julekalenderansvarlig Maiken Gjærevold Woldseth. FOTO: Nea Radio
Radionyheter

Deler ut 100.000 kr til lokale lag og foreninger

Nea Radio satser sterkt på juleradio og julekalender, men dette kommer også det lokale foreningslivet til gode. 

Lokalradioen i Trøndelag, som har blitt veldig populær, har laget egen juleradio, NeaRadio+Jul. I tillegg satser Nea Radio på en julekalender med over 105.000 kr i premier. Kalenderen  er til salgs og inneholder flotte premier fra næringsliv og andre i regionen.

– Hver eneste dag besøker vi dagens sponsor og teller ned jula sammen med lokale bedrifter og næringsliv som får en ypperlig anledning til å presentere seg selv for godt og vel 26.000 daglige lyttere i Trøndelag, sier daglig leder Stian Elverum.

Det er lokale lag og foreninger som sitter igjen med største parten av inntektene etter salget av julekalenderen.

– I år selger vi 2000 kalendere og halvparten av omsetningen går til lokale lag og foreninger som har tatt på seg salget av kalenderen, sier årets julekalenderansvarlig Maiken Gjærevold Woldseth.

Nea Radio satser i år som i fjor på en egen julekanal, kanalen heter NeaRadio+Jul og finnes på radioens nettsider, via appen Radioplayer og på DAB i Midt-Norge. Kanalen byr på lokal, trøndersk, norsk og internasjonal julemusikk.

– Musikken vi spiller på vår julekanal er gode gamle klassikere som vi alle forbinder med jul, men vi byr også på julemusikk som er litt mer ukjent og som kanskje ikke spilles så ofte på andre julekanaler. sier Elverum.

Kanalen er i sin helhet tilgjengelig helt fram til og med nyttårshelga.

TIL LOKALRADIO-REDAKSJONER: Lokalradio.no vil gjerne høre hva dere gjør før og under julen 2019. Ta kontakt med oss på post@radionytt.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar