Aud M. Pedersen vant 100 000 kr på Radiobingo. T.h: Bjørn-Martin Brandett FOTO: Lokalradioene i Innlandet
Radionyheter

Delte ut millioner av kroner i fjor

Lokalradioene i Innlandet utbetalte 3.875.000 kroner i bingopremier i 2019. Åtte av vinnerne vant over 100.000 kroner ved å spille radiobingo i året som gikk.

Det er ikke småpenger som utbetales til heldige radiobingospillere gjennom Lokalradioene i Innlandet ( tidligere Hedmarksradioene ) årlig. For 2019 ble premiebeløpet 3.875.000 kroner, og vinnerne er spredt fra lengst nord i Gudbrandsdalen til lengst sør i Eidskog.

Lokalradioene i Innlandet består av Radio Kongsvinger, SolørRadioen, ElverumsRadioen, TrysilRadioen, ØsterdalsRadioen, HamarRadioen og GudbrandsdalsRadioen. Selskapet samarbeider også med Radio Toten om radiobingo.

– Hver lokalradio har sin radiobingo, og én kveld i uka benker spente spillere seg foran radioen i vårt langstrakte fylke, sier Bjørn-Martin Brandett, daglig leder i Lokalradioene i Innlandet AS.

I tillegg til de ukentlige ordinære premiene deles det ut ekstra mye penger til de som får bingo på lykketallet. De vinner nemlig lykkepotten som klatrer helt opp til 100.000 kroner.

– Dette var litt pussig det. Vi hadde bestemt før bingoen startet at dersom vi vant stort skulle halvparten gå til sønnen vår og utdanningen hans. Slik at han skulle slippe studielån, sa en fornøyd Terje Heffermehl etter å ha vunnet 103.000 kroner på radiobingo i TrysilRadioen i uke 48.

Magne Viggo Bakken fra Skjåk skulle egentlig på hyttetur kvelden han vant 104.000 kroner, men kan nok prise seg lykkelig over at den ble utsatt og at de heller kjøpte bingoblokker.

Birgit Johnsen fra Skarnes trodde ikke det var sant da hun plottet inn lykketallet på Radio Kongsvinger i uke 26. Hun vant 100.300 kroner.

– Nå er vi klare for et nytt år med radiobingo i våre kanaler, og vi regner med å dele ut minst like mye i premier i år. Når bingoene kommer på lykketallet vet vi aldri, men at mange kommer til å vinne stort i år også er vi sikre på, sier Brandett.

Overskuddet fra radiobingoen går til drift av de lokale radiokanalene i Innlandet. Kanalene sender på FM og DAB, og byr på musikk, underholdning og nyheter i de ulike geografiske områdene i fylket.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar