Turnrevyen 2017. Foto: Radio Nordkapp
Radionyheter

Det blir jul i nord i år også

Tradisjonen tro blir det førjuls-sendinger på Radio Nordkapp.  Nå er det klart at Turnrevyen igjen skal være med på førjulssendingene i lokalradioen etter en pause fra radioarbeidet. 

Det er blitt tradisjon med førjulssendinger fra diverse folk og foreninger på Radio Nordkapp.  Lokalradioen går hvert år ut og oppfordrer både gamle og nye programledere til å melde seg til å fylle fredagskveldene før jul fra studioet i Storgata i Honningsvåg.

Sesongens første kveldssending går på lufta fredag 30. november klokken 22:00. Det er gjengen i Honningsvåg Supporterklubb som starter sesongen direkte i Radio Nordkapp.

Fredagen etter, altså 7 desember,  blir det gjenhør med Turnrevyen, som er tilbake etter en pause.

Fredag 14. desember er det Kari Lene Olsen og Kristina Hansen som står for sendingen og fredag 21. desember kan du høre Nordvågrevyen. Førjulstiden blir avsluttet med den tradisjonelle julesendingen på lillejulaften.

– Kveldssendingene på fredager er god underholdning med intervju og konkurranser, sier kringkastningssjæf Raymond Elde. –Tilbakemeldinger vi har fått fra personer som har hatt kveldssending for aller første gang, er at dette var artig, sier Eide.

Radio Nordkapp startet sine sendinger i det små i 1983 og med regulære sendinger fra 1985.  Radio Nordkapp dekker Nordkapp kommune, men samarbeider også med Radio Porsanger, som dekker Porsanger kommune, samt Radio Mehamn som dekker Gamvik kommune og Lebesby kommune.

Lokalradioen har 12 FM-sendere og vil fortsette å sende på FM minst fram til 2022. Redaktør Raymond Elde er landets nordligste kringkastingssjef.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar