Linda Hanssen, Lars Simonsen og Roger Hansen, en trio som har hatt mange førjulssendinger. Foto: Radio Nordkapp
Radionyheter

Det blir jul i Radio Nordkapp i år også

Det blir liksom ikke jul uten de tradisjonelle førjuls-sendingene på Radio Nordkapp. Nå er det klart hvem som skal ha sendingene i år. 

Hvert år markerer Norges nordligste lokalradio at julen nærmer seg med å invitere folk og foreninger inn i varmen for å lage førjulssendinger, som er populære blant lytterne.

Radio Nordkapp går hvert år ut og oppfordrer både gamle og nye programledere til å melde seg til å fylle fredagskveldene før jul fra studioet i Storgata i Honningsvåg.

– Kveldssendingene på fredager er god underholdning med intervju og konkurranser, sier kringkastningssjæf Raymond Elde. –Tilbakemeldinger vi har fått fra personer som har hatt kveldssending for aller første gang, er at dette var artig, sier Elde.

Radio Nordkapp har fått følgende programledere for kveldssendingene:

  • Fredag 26. november. Honningsvåg Handel og Industriforening.
  • Fredag 3. desember: Nordkapp Fotballfestival.
  • Fredag 10. desember. Andreas Børvik og Ole Håvard Olsen.
  • Fredag 17. desember: Honningsvåg Supporterklubb.

Det er Honningsvåg Supporterklubb som bidrar økonomisk til kveldssendingene i Radio Nordkapp. Det blir sendinger med konkurranser, musikk og intervju. Sendingene begynner klokken 22.00.

Radio Nordkapp planlegger også kveldssending på lillejulaften, torsdag 23. desember.

Radio Nordkapp startet sine sendinger i det små i 1983 og med regulære sendinger fra 1985.  Radio Nordkapp dekker Nordkapp kommune, men samarbeider også med Radio Porsanger, som dekker Porsanger kommune, samt Radio Mehamn som dekker Gamvik kommune og Lebesby kommune.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.