Illustrasjon, Tromsø Foto: Pixabay
Radionyheter

Disse fortsetter på FM i Troms

FM-nettet slukkes ikke i Troms og Finnmark 13. desember, slik rikskanalene påstår. En haug med lokalradioer fortsetter å sende på FM i mange år fremover. Her er listen over lokalradioer i Troms fylke. 

Det er NRK, P4 og Radio Norge som slår av sine FM-sendere i den siste fasen av den såkalte FM-slukkingen. 13. desember er det lyttere i Troms og Finnmark som opplever dette, etter at rikskanalene har slått av sine FM-sendere i alle andre regioner i landet tidligere i år.

Men, både i Troms og Finnmark har samtlige – ALLE – lokalradioer fått konsesjon til å fortsette å sende på FM til 31.12.2021. Det er godt mulig at lokalradio fortsetter å sende på FM også etter denne datoen. Det er nemlig ikke bestemt at FM skal stenges for godt.

Oversikten nedenfor viser at det er godt utvalg av lokalradio i Troms. Lokalradioene har variert innhold og mange sender døgnet rundt.

DISSE LOKALRADIOENE I TROMS HAR FÅTT KONSESJON TIL Å FORTSETTE PÅ FM:

RADIO HARSTAD – Harstad, Ibestad, Bjarkøy, Kvæfjord

RADIO BARDUFOSS/RADIO BARDU – Bardu, Salangen m.fl.

RADIO BARDUFOSS – Målselv, Balsfjord

RADIO MIDT-TROMS – Dyrøy, Sørreisa, Lenvik m.fl.

RADIO TROMSØ – Tromsø, Karlsøy

ENERGY TROMSØ/TROMSØ MEDIA – Tromsø, Karlsøy

RADIO TROMSØ/RADIO NORD – Lyngen, Nordreisa m.fl.

De aller fleste lokalradioene her i landet fortsetter å sende på FM i mange år fremover. Noen av dem har også begynt sendinger på DAB.

Her finner du mer informasjon om dekningsområder, sendeplattformer, sendefrekvenser for våre medlemmer i Troms

Kilde: Medietilsynet

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar