Foto: Dyrskun
Radionyheter

Dyrskuradio for 30. gang

I morgen starter Norges største mat og landbruksmesse i Seljord. Dyrskun. For 30. gang blir det Dyrskuradio, direkte fra messa. Nå også på DAB.

Dyrskuradioen er et samarbeid mellom Hjalarhornet, lokalradioen i Seljord og nabokanalene Radio Rjukan og Radio Vest-Telemark.

Den første utgaven av Dyrskuradioen ble sendt allerede i 1988 og har siden vært en årvis dugnad med radiofolk fra alle tre lokalradioer i Telemark.

I år er det Mikkel Anderaa, Jan-Vidar Holte, Lene Røland og Kyrre Dahl som skal holde det gående fra i kveld kl 20.00 til søndag kveld kl 18.00.

Det blir direkte sending fra eget studio på Dyrskuplassen, der den unike radioen vil ta pulsen på stemningen, intervjue både utstillere og publikum, samt informere om hva som skjer og trafikk-situasjonen.

Dyrskun er i seg selv en eldgammel tradisjon som startet med fesjå i 1866. I våre dager er det et enormt arrangement som tilrekker seg rundt 90 000 mennesker hvert år, fra hele landet.

Dyrskun har hele 740 utstillere og er Norges største mat og landbruksmesse. I tillegg til utstilling er det også mange underholdning og arrangementer for hele familen, som Veslestaulen og NM i graut.

Dyrskuradioen sendes på FM-nettet til Hjalarhornet i Seljord, Kviteseid og Nissedal. Det blir også samsending med Radio Vest-Telemark og Radio Rjukan på deres FM-nett.

I år vil det også bli test-sendninger av lokal DAB i Seljord under Dyrskun. Har du DAB-radio, så trykk på søk/scan for å finne Dyrskuradioen.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar