Daglig leder i HedmarksRadioene, Bjørn Martin Brandett (Foto: Isolor.no)
Radionyheter

HedmarksRadioene overtar Radio Exact

Radio Exact forsvinner fra eteren i Hamar og HamarRadioen overtar både på FM og DAB. Det er Hedmarksradioene som står bak det nye opplegget, i samarbeid med Hamar Media/Exact.

Det har lenge vært et samarbeid om blant annet nyhetsproduksjon mellom Hedmarksradioene og Radio Exact, som eies av Hamar Media, som også driver lokalavisa Hamar Arbeiderblad.

Nå blir det Hedmarksradioene som overtar ansvaret for radioen i Hamar under navnet HamarRadioen fra 1. februar. Lytterne vil ikke merke så mye til overgangen, annet enn navnet, for det blir snakk om samme format og nyheter som før.

Daglig leder i Hedmarksradioene, Bjørn-Martin Brandett er fornøyd med at Medietilsynet har godkjent overdragelsen og han har et klart mål:

– Vi har i flere år allerede sendt og produsert store deler av Radio Exact hos oss. I første omgang handler det om å bytte jingler og imaging til vår profil forøvrig, men på sikt håper vi å kunne utvikle HamarRadioen mot det Radio Hamar var i sin storhetstid innholdsmessig. Da tenker jeg særlig på overføring av litt sport o.l, sier Brandett til lokalradio.no.

Han antyder også at har noen nye navn i ermet, men er hemmelighetsfull om hvem dette er, men det kan altså bli noen nye stemmer på lufta.

Hedmarksradioene driver også lokalradioene Solørradioen, Elverumsradioen, Østerdalsradioen og Trysilradioen på FM og DAB.

Redaktør i Radio Exact, Gøran Kristiansen, fortsetter å jobbe i Hamar Media.

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar