Radionyheter

Få dager igjen med billigpris til Radiodager 2019

Ved midnatt 20. august øker deltakerprisene med 500 kroner. Sikre deg billett til årets arrangement nå.

Radiodager arrangeres 19. og 20. september på Meet Ullevål. Årets program er tilnærmet komplett og inneholder en rekke godbiter.

Vil du utvikle din egen programidé, høre hvordan Totally Football Show jobber med talent og merkevarebygging, lære hvordan du stopper lytteren fra å bytte kanal fra radioguru Tracy Johnson eller høre hvordan VG og den kanadiske rikskringkastingen har jobbet med det som kommer til å bli høstens store snakkis – Hunting Warhead? Da bør du komme på årets Radiodager.

Allerede nå kan du planlegge hva du vil se når, hele programmet er nå sluppet, du kan se det her.

Husk altså å bestille billett før 20. august, da sparer du 500 kroner. Billett bestiller du her.

Radiodager er samlingspunktet for hele den norske radiobransjen – både allmennkringkasting, kommersiell radio og lokalradio. Arrangementet holdes i Oslo hvert år medio september og består av en todagers fagkonferanse til inspirasjon og faglig utvikling, et prisutdelingsshow som belønner det beste fra norsk radio i 19 ulike kategorier og en ypperlig anledning til å mingle med kolleger på tvers av alle skillelinjer.

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar