Line og Pål i Radio Loland
Radionyheter

Feiret 30 år på lufta med maratonsending

Radio Loland i Vest-Agder feiret sitt eget 30-års jubileum med en skikkelig maratonssending, både ute og inne. 

– I forbindelse med Radio Loland`s 30 års-jubileum, ønsker vi å gjøre litt ekstra stas ut av det, opplyste radioen like før de skulle på lufta.

–  Vi har samlet en gjeng kjente radiostemmer til å gjennomføre en 24 timer lang direktesending!

Sendingen startet fredag 14. september kl 2200, og varte altså helt til 2200 lørdag kveld, med gjester i studio, mange innslag, mye fin musikk, med mulighet for ønsker. Konkurranser var det også med mange fine premier, og noen ekstra fine!! ( ifølge radioen selv)

Første team ut var Line og Pål, som sparket det hele i gang fredag kl 2200. De tok med seg sender og mikrofon ut på gata i Vennesla sentrum, for å sjekke utelivet en fredagskveld. ALT på direkten!!

Radio Loland utesending

Neste team ut var Torhild Aas og Terje Berntsen, fra kl 0200. Senere på dagen kom Frode og Åge, som rigget opp studio ved lekeplassen i Vennesla sentrum, med aktiviteter for store og små.

Bjørn Robstad avsluttet det hele, lørdag fra kl 1800 til 2200. Som du ser på bildet ble lørdag formiddag lagt utendørs, i fint vær.

Lokalradioen feiret seg selv med loddsalg til inntekt for fremtidig programvirksomhet. Premier var det det lokale næringdrivende som sto for og de bidro med premier for 40 000 kroner, får lokalradio.no opplyst.

Vi gratulerer med 30-års jubileet!

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar