Foto: Radio Latin-Amerika
Radionyheter

Fester hele sommeren igjennom

Radio Latin-Amerika tar ikke ferie i sommer. Den spansk-språklige lokalradioen i Oslo arrangerer en rekke arrangementer gjennom hele sommeren.

– Vi i Radio Latin-Amerika arrangerer Sommer Party pa Rockefeller…. og sommer festival, forteller redaktør Hans Dahle i Radio Latin-Amerika.

 – Vi har allerede startet med MusikkFest Oslo, fra Kuba parken, lørdag den 3. juni med stor scene, mange artister og band, salsa, tango, rock, zumba, worldmusic og flere tusen hyggelige publikummere.

Sist helg var det klart for en ny festival: “Todos Juntos”, i parken utenfor Sagene Samfunnshus og om to uker er det klart for Eras Festivalen,  lørdag 12. og  søndag 13. august fra Raadhusplassen.

Det blir også Big Latin Party på Rockefeller  i Oslo, der man lørdag feiret Sankt Hans og midtsommerfest. Big Latin Party fortsetter lørdag 8. juli og lørdag 22. juli.

Slike fester har blitt en tradisjon for Radio Latin-Amerika. I fjor var det også sommerfest, samtidig som man feiret Colombias nasjonaldag 23. juli.

Vi finner i arkivet lignende arrangementer fra mange år tilbake. Allerede i 2002 arrangerte lokalradioen  hip hop og R & B -fest i Oslo for ungdom som er igjen i hovedstaden i fellesferien.

Fra musikkfest 03.06.2017 Foto: Radio Latin-Amerika

Lokalradio.no oppfordrer alle lokalradioer som har arrangementer i sommer om å ta kontakt. Redaksjonen treffer du på post@radionytt.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar