Radio E6. Foto: Radio E6/Opp - Per Ole Aalberg
Radionyheter

Fikset skurring på Radio E6

Ikke noe kan være mer irriterende enn dårlig signaler når man hører på radio. Radio E6 har fått flere klager fra sine lyttere i det siste og fant etterhvert ut hva som var problemet.

De to siste ukene har det vært mye støy, skurring og signal-forstyrrelser i Radio E6 og Nea Radio, og redaksjonen har naturlig nok mottatt en del klager fra lytterne.

– Vi beklager problemene og takker trofaste lyttere som har varslet fra. Det sier Per Ole Aalberg, Redaksjonssjef i Mediehuset OPP.

Årsaken til den tekniske feilen viste seg å være ei knekt radioantenne ved senderen på Hovden, noe som førte til forstyrrelser på FM-frekvensen 105,3 Mhz, som tas inn hovedsaklig i kretsene.

I sentrum, der Radio E6 og Nea Radio også sender på FM 100,5 Mhz, har problemene vært mindre, men også her er det områder der signalkvaliteten har vært dårlig eller sendingene har har falt ut.

– Torsdag ettermiddag ble den ødelagte antenna erstattet med en ny, og dermed høres Radio E6 som før også i kretsene – akkurat tidsnok til kveldens bingosending, forteller Aalberg, i en melding på opp.no

Tags

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar