Skjermdump fra vinnervideo laget av Radio Loland
Radionyheter

Flere radioer har delt ut over 100 000 kroner i radiobingo

Radiobingo har blitt svært populært mange steder etter at premietaket er økt. Og nå strømmer det inn med meldinger om lyttere som vinner over 100 000 kroner. 

Etter at bingoforskriftene ble endret i vinter har lokalradio nå lov til å 100 000 kroner i jackpot på sin radiobingo. Nå er det flere radioer som har delt ut kjempepremien, den siste vi har fått høre om er Radio Loland i Agder.

– Heldiggrispotten i Radio Lolands bingo gikk torsdag 30. Mai. Jorunn Hansen stakk av gårde med 100.000 i Heldiggrispotten, og 5.000 kroner i siste spill, forteller Radio Loland.

– Jorunn kommer fra Søm i Kristiansand og hadde egentlig ikke tenkt å spille denne torsdagen. Mannen ville det annerledes, og kjøpte bonger på Meny Rona. Det viste seg å være inntektsbringende. Jorun forteller til Radio Loland at hun nesten ikke sov natt til fredag.

Noen av pengene skal brukes til oppussing av bad, forteller hun i en video som er lagt ut på Facebook-siden til Radio Loland:

SE VIDEO HER

Dette er den største bingoutbetalingen i Radio Lolands historie. Heldiggrispotten denne uken vil være på 40.000 kroner.

Heldiggrispotten er et av mange navn for jackpot. Hver lokalradio har gjerne laget sitt eget navn, som lykkepott, røver og heldiggrispott. Reglene varierer noe fra radio til radio, men den som vinner jackpot vil som oftest også vinne ukas hovedpremie, derfor beløpet på 105 000 kroner.

For kort tid siden meldte Solørradioen og Elverumsradioen om at de hadde delt ut 100 000 kroner i jackpot i sin radiobingo. Det kan være flere lokalradioer som allerede har gitt lykke til sine lyttere, ta gjerne kontakt med lokalradio.no på post@radionytt.no hvis du vet om noen.

Flere lokalradioer har fortalt lokalradio.no om økt oppslutning om radiobingoen etter at premietaket ble økt. For mange radiostasjoner er radiobingo en vesentlig del av finansieringen av driften av radioen, det er ingen eiere som stikker av med overskuddet av slik bingodrift.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar