Linda Hansen og Bjørg Olsen Foto: Radio Nordkapp
Radionyheter

Førjulskveldene er tilbake på Radio Nordkapp

De tradisjonelle førjuls-sendingene er tilbake på Radio Nordkapp, med lokale gjesteprogramledere.  Som vanlig blir det også julekortkonkurranse. 

Fredag kveld starter sesongen med kveldssending i Radio Nordkapp fra Storgata i Honningsvåg. Det er Honningsvåg Handel og Industriforening som har ansvaret for den første sendinga.

Programledere blir Linda Hansen og Bjørg Olsen, to damer som driver butikk i Honningsvåg.

–Du skulle visst hvor mye vi gleder oss. Vi har bestemt at vi i løpet av sendinga skal si korona én eneste gang. Vi skal bare kose oss og ha ei positiv sending, sier Bjørg Olsen til Radio Nordkapp.

Olsen håper på veldig mange forskjellige innringere på konkurransene.

Den første trekninga i gullotteriet blir gjennomført på fredag. Én vinner av et gavekort på 10 000 kroner blir trukket ut.

–Det å handle lokalt og få gullodd er viktig for handelsstandsforeningen. Dette er vår måte å gi noe tilbake til kundene som handler i Nordkapp, sier Olsen.

For å være med i trekningen må gulloddene være levert inn hos Extra eller Rema 1000 innen fredag klokken 16:00.

Julekortkonkurranse på Radio Nordkapp

Tirsdag morgen var det kommet inn tre bidrag i julekortkonkurransen som pågår på Radio Nordkapps nettsted.

Jan Olsen, ordføreren i Nordkapp, ønsker bilde fra førjulstiden og jula i Nordkapp til julekortet foran julen 2021. Dette er en konkurranse Nordkapp kommune og Radio Nordkapp har samarbeidet om i mange år.

Vinneren får premie av Nordkapp kommune.

Fristen for å være med i konkurransen er satt til mandag 4. januar 2021.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar