Plakat fra Trysilradioen
Radionyheter

Først ute med 100 000 i bingopremier

Ny bingoforskrift gjør det mulig med høyere bingopremier. TrysilRadioen er først ute med en jackpot på 100.000 kroner på tirsdag. Men, allerede i går ble det satt ny utbetalingsrekord i Nord-Norge

Radiobingo er en viktig del av norsk lokalradio og mange lokalradioer er svært glade over de nye bingoforskriftene som nylig ble vedtatt.

Den viktigste endringen er at det nå blir tillatt med høyere premier og det merkes best på jackpoten, eller lykkepotten som det kalles i TrysilRadioen. På Radio Porsanger kalles det lykketallpotten og den gikk i går, på sitt høyeste nivå noensinne.

Marie Olsen, bosatt i Lakselv, vant 89 000 kroner i Radio Porsangers radiobingo onsdag kveld.  Det melder samarbeidspartner Radio Nordkapp. 89 000 kroner i bingopremie er rekord, både i Radio Porsanger og Radio Nordkapp.

Olsen fikk bingo på lykketallet 33 i spill fire, rekke tre. Dermed vant hun den ordinære premien på 3 500 kroner og lykketallpotten på 85 500 kroner.

På spørsmål fra programlederen om hva hun skulle bruke pengene til, svarte Marie Olsen at hun trolig vil la pengene stå på konto i banken.

Daglig leder Bjørn-Martin Brandett er ganske sikker på at TrysilRadioen blir første radio som tilbyr en lykkepott på 100 000 kroner. Det er mulig den går allerede tirsdag 29. januar.

Nea Radio er også klar med en jackpot på 100 000 kroner på radiobingoen tirsdag, men blir slått av Trysilradioen med en halvtime.

– WOW-fakturen ruver i Trysils dype skoger, sier Brandett til lokalradio.no

– Nå setter vi norgesrekord i lykkepott! Vi feirer ny bingoforskrift med å kjøre lykkepotten rett til topps. Kjøp blokker i god tid, og bli med oss på radiobingo tirsdag klokka 19.30, står det på stasjonens Facebook-side. 

TrysilRadioen arrangerer bingo hver tirsdag klokka 19.30. Ved bingo på lykketallet kan man vinne lykkepotten, som stiger med 10.000 kroner i uka til et tak på 100.000 kroner. Lykketallet trekkes før spill på blad 4 starter.

Lykketallspotten deles kun ut ved bingo på lykketallet i spill 4.

Du kan kjøpe bingohefter fysisk eller på nett. For å kjøpe bingohefter på nett som du selv printer ut før hver spilleomgang. Dette gjelder ikke bare Trysilradioen.

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar