Synserane: Lena Barth Aarstad, Tommy André Pedersen, Erik Enger, Kim Bøhm
Radionyheter

Fra lokalradio til podcast

Et fast innslag men meninger på Radio Grenlands morgensending har blitt til en populær podcast som hele verden kan laste ned, Synserane. 

I går ble det nok en gang lansert en podcast fra synserane i Grenland. Denne podcasten kommer nå annenhver uke, men begynte som et fast innslag i morgenshowet på Radio Grenland.

Podcasten blir fortsatt produsert i studio på Radio Grenland, i samarbeid med lokalavisa PD (Porsgrunds Dagblad). Lena Barth Aarstad, Tommy André Pedersen og Erik Enger blir ledet av Kim Bøhm gjennom nyhetsjungelen i Telemark.

I den siste utgaven av podcasten, som kom i går kan man blant annet høre:

-Hele Grenland med på Beat for Beat
-Folk kjører ned trappa i Porsgrunn
-Telemarkinger er verstinger med Pornovirus på Facebook
-Russen tapet guttunge fra Eidanger fast i lyktestolpe
-Skien “gikk av skaftet” for å skaffe VG-lista til Skien…
-Fotballsammendrag med Rossbach, Deila og Sannidal

Premieren på podcasten var tidligere i april og den første podcasten ble lastet ned hele 10 000 ganger i løpet av fem dager, melder PD. Det er et imponerende tall med tanke på at det bor rundt 100 000 mennesker i Grenland.

75 % av de som lastet ned var fra Norge, men det var altså også en del utlendinger eller nordmenn i utlandet som også er interessert i nyheter fra Grenland.

KLIKK HER FOR Å HØRE PÅ SYNSERANE

Foto er hentet fra Facebook-siden til Synserane

Tags

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar