Lykkehjulet på Radio 102 sommeren 2019
Radionyheter

Frister sommerlytterne med lykkehjul

Radio 102 slakker ikke av på farten selv om sommeren er kommet. Men, den populære lokalradioen flytter ut og drar rundt i Haugesund og Karmøy med eget lykkehjul i år.

. Vi besøker marknadsdager, festivaler og arrangement i hele distriktet i hele sommer. Vi startet opp med “Vågendagen” i Ølensvåg 1. juni og så går det slag i slag med en eller flere utesendinger hver uke helt til vi avslutter med “Havnedagene” i Haugesund sentrum den 16. august, forteller redaktør Thor-Magnar Thorsen.

I løpet av sommeren skal Radio 102 gjennomføre rundt 25 utesendinger og hver av sendingene varer i 2 timer.

– Noen av stedene og festivalene vi besøker er Sildajazzen, Skudefestivalen, Tysnesfest, Kopervikfestivalen, Skånevik Bluesfestival og Rootsfestivalen i Vikedal, forteller 102-sjefen.

Det som er nytt av året er at sponsorerne er med på “Lykkehjulet” som har erstattet den tradisjonsrike “Flaskeposten”:

– Dette er et litt annet konsept, men vi har med oss minst like fine premier. Hovedpremien er som vanlig båt og motor,  men det er nesten umulig å gå fra en runde med Lykkehjulet til Radio 102 uten å ha vunnet noe som helst, garanter Thorsen overfor lokalradio.no

– I løpet av sendingene inviterer vi aktuelle gjester, artister og ellers de  som er involvert i stedet eller arrangementet vi besøker for en hyggelig sommerprat. Vi har også ofte livemusikk i disse sendingene, avslutter redaktøren.

Lokalradio.no vil gjerne høre hva som skjer i lokalradio-Norge i sommer. Skal dere ut på turne, lager dere egne sommersendinger eller har egne arrangementer? Send oss noen ord og et bilde til redaksjonen på post@radionytt.no. Ingenting er for lite, en setning kan være nok!

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar